注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

吴俊姬的博客

新东方集团优秀教师,新东方集团问吧教师团专家顾问,《新东方英语》约稿作者

 
 
 

日志

 
 

狮子王 The Lion King   

2010-04-21 23:38:56|  分类: 电影与人生 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 1. Everything you see exists together in a delicate balance.

     世界上所有的生命都在微妙的平衡中生存。

 2. I laugh in the face of danger. 越危险就越合我心意。

 3. I’m only brave when I have to be. Being brave doesn’t mean you go looking for

    trouble.   

   我只是在必要的时候才会勇敢,勇敢并不代表你要到处闯祸。

 4. When the world turns its back on you, you turn your back on the world.

   如果这个世界对你不理不睬,你也可以这样对待它。

 5. It’s like you are back from the dead. 好像你是死而复生似的。

 6. You can’t change the past. 过去的事是不可以改变的。

 7. Yes, the past can hurt. But I think you can either run from it or learn from it.

     对,过去是痛楚的,但我认为你要么可以逃避,要么可以向它学习。

 8. This is my kingdom. If I don’t fight for it, who will?

      这是我的国土,我不为她而战斗,谁为呢?

 9. Why should I believe you? Everything you ever told me was a lie.

     我为何要相信你?你所说的一切都是谎话。

 10. I’ll make it up to you, I promise. 我会补偿你的,我保证。

  评论这张
 
阅读(344)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017